Достапни линкови

Попушти потпорен ѕид на Водно


Попушти потпорен ѕид над хотелот Панорама на Водно. Ѕидот оштетил автомобил, а две станбени згради се во опасност. Медиумите објавија дека едната од зградите била празна, а другата населена, па станарите се евакуирале поради страв од лизгање на земјиштето.
XS
SM
MD
LG