Достапни линкови

Брз раст на акциите на европските берзи


Европските берзи забележаа брз пораст на акциите по вестите за договор на лидерите на еврозоната за итна акција за намалување на трошоците за позајмување на Шпанија и Италија и за креирање тело за супервизија за банките во зоната. Со ова е отворен патот за директна помош за банките.
XS
SM
MD
LG