Достапни линкови

Путин бара опозицијата да ги почитува руските закони


Рускиот претседател Владимир Путин ги предупреди неговите политички опоненти да ги почитуваат законите или во спротивно ќе се соочат со последиците. Лидерот дополни дека желбата за политичка промена „може да стане контрапродуктивна па дури и опасна ако истата придонесе за уништување на јавниот предок и самата држава“. Путин рече дека секој што сака да се бави со политика или се смета себе си за политичар мора да постапува исклучиво во согласност со законот.
XS
SM
MD
LG