Достапни линкови

Состанок на Еврогрупата во Луксембург


Протести во Шпанија
Денеска во Луксембург ќе биде одржан состанок на министрите за финансии на земјите членки на еврозоната.
Тие, како што е најавено, ќе разговараат за предизвиците кои стојат пред новата влада на Грција, како и за ситуацијата во Шпанија.
Се смета дека Шпанија официјално ќе поднесе барање за помош и ќе наведе какви се нејзините потреби.
XS
SM
MD
LG