Достапни линкови

Владина делегација на бизнис форум во Санкт Петербург


Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски на бизнис форум во Москва.
Македонска владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски, ќе ги презентира поволностите за отварање и водење бизнис на Форум што го организира Трговско-индустриската комора на Санкт Петербург. Предвидено е македонската делегација да се сретне со претседателот на Руската Федерација, Владимир Путин.
XS
SM
MD
LG