Достапни линкови

Поништено осигурувањето за руски брод на пат кон Сирија


Британска компанија соопшти дека го поништила осигурувањето за руски брод кој пренесувал муниција до Сирија. Британскиот Стандард Клуб соопшти добиле информации дека рускиот брод Алаед пренесувал воена опрема до Сирија, што претставува кршење на правилата на компанијата. Поништувањето на осигурителната полиса спречува понатамошна пловидба се` додека сопственикот не обезбеди нова полиса.
XS
SM
MD
LG