Достапни линкови

Индиската делегација го продолжи престојот во Македонија


Ќе се разгледуваат потенцијални инвестиции во туризмот
Индиската делегација, која престојува во Македонија, предводена од мултимилијардерот Субрата Рој, го пролонгира престојот во Македонија и останува наместо до денеска, до вторник. Дел од делегацијата е на разговори во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, а другата во Охридско-преспанскиот регион каде се разгледуваат туристичките потенцијали. Директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Виктор Мизо потврди дека денеска дел од делегацијата директно ќе ги разгледа уште еднаш потенцијалните локации за туристичките зони околу Охридско Езеро.
XS
SM
MD
LG