Достапни линкови

Големи поплави го зафатиле западниот дел на Велс, а спасувачките екипи се обидуваат да им помогнат на луѓето кои останале во куќите и камп населбите. Полицијата соопшти дека е тешко да се каже колку лица се спасени од поплавите, но дека околу 40 луѓе биле евакуирани од различни локации. Спасувачките екипи им пружат помош и на тиуристите и мештаните веднаш откако надојдената вода ги зафатила камп населбата и селото недалку од градот Аберисвит.
XS
SM
MD
LG