Достапни линкови

Заврши гласањето на референдумот во Ирска


Жена оди накај гласачкото место во Дабилн
Заврши гласањето на референдумот во Ирска за новиот фискален договор кој е за цел да се зајакне еврозоната. Според анкетите за јавно мислење мнозинството на граѓани кои излегле на референдумот ќе го поддржат договорот со кој се повикува да бидат казнети земјите од еврозоната кои не успеваат да го балансираат нивниот буџет.
XS
SM
MD
LG