Достапни линкови

"Воин" или таткото на Воинот на коњ


По Воинот на коњ, во Скопје се издигна и неговиот татко, Воинот без коњ. Зошто и споменикот на Филип, таткото на Александар, не го доби вистинското име?

XS
SM
MD
LG