Достапни линкови

Филмот Диктатор нема да се прикажува во Таџикистан и Туркменистан


Филмот Диктатор, комедија на познатиот актер Саша Барон Коен, нема да се прикажува во Таџикистан, бидејки, според официјалното образложение, нема да имало профит. Во Таџикистан владее претседателот Емомали Рамон од 1992-ра година. Диктатор нема да се прикажува ниту во Туркменистан, бидејки таму во кината воопшто не се прикажуваат филмови од Холивуд.
XS
SM
MD
LG