Достапни линкови

Путин - државна позиција за фабрички работник


Рускиот Претседател Владимир Путин му даде владина позиција на работник во фабрика за тенкови кој се понуди да дојде во Москва со работници и да ги растури протестите на опозицијата.
Игор Холмански денеска е наименуван за преставник на Путин во Уралскиот планински регион.
Путин изјави дека очекува со тоа администрацијата подобро да ги заштити правата на работниците.
XS
SM
MD
LG