Достапни линкови

Антитерористичка вежба на скопскиот аеродром


Mенаџирање на кризи кои се предизвикани од терористички акции во цивилната авијација е целта на денешната анти-терористичка вежба на Министерството за внатрешни работи. Оперативно – тактичката вежба ќе се одржи на пладне на аеродромот Александар Велики. Инаку, денеска се одбележува денот на полицијата.
XS
SM
MD
LG