Достапни линкови

Најавени промени во владеачката партија


Никола Груевски
Покрај најавените разрешувања и назначувања нови околу 150 функционери на различни нивоа, главно во вториот и третиот ешалон, веќе неколку недели е почната и операцијата за промена на околу две третини на општинските комитети, изјави лидерот на владеачката ВМРО - ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој дополни дека новиот бран ќе ја зафати партијата и внатре, но оние кои сега се на функција.
XS
SM
MD
LG