Достапни линкови

СДСМ-брзо расчистување на убиството за да се пребродат предизвиците


СДСМ соопшти денеска дека не смее да се дозволи по петкратното убиство да се загрози мирот, толеранцијата и здравиот разум врз кој се темели нашето општество. Според нив, единствениот начин да се пребродат предизвиците е органите на прогонот да обезбедат брза и професионална истрага и злосторниците да бидат казнети.
XS
SM
MD
LG