Достапни линкови

Собраниска расправа за измените на Законот за прекршоци


Собранието на Македонија ќе ја продолжи расправата по измените и дополнувањата на Законот за прекршоци во прво читање. На дневниот ред се и измените и дополнувањата на Предлог законот за дополнување на Законот за комуналните такси, како и Информацијата за погрешните политики на Владата на Македонија во енергетиката, особено во делот на производство и увоз на електрична енергија, поднесени од пратеници на опозициските партии.
XS
SM
MD
LG