Достапни линкови

Владина делегација по инвестиции во Русија


Министерот за финансии Зоран Ставревски
Владина делегација предводена од министерот за финансии Зоран Ставревски од денеска е во посета на Русија, каде ќе ги презентира инвестициските можности на Македонија.
Владиниот економски тим, во кој е и министерот за странски инвестиции Бил Павлески и директорот на Дирекцијата на Технолошко индустриските зони Виктор Мизо, презентациите ќе ги почне во Ростов, потоа ќе следува презентација пред бизнисмените во Краснодар и посетата ќе се заокружи со престој и претставување на можностите за правење бизнис во Македонија во Сочи.
XS
SM
MD
LG