Достапни линкови

Џек и Џил најлош филм во 2011


Комичарот Адам Сандлер и неговиот филм Џек и Џил добија 10 златни малини што е рекорд за најлош филм и актерски улоги во 2011.
Златните малини се антипод на Холивудскиот Оскар и малините се даваат веќе 32 години за најлоши филмови и актерски остварувања во 10 категории.
Дури и оскаровецот Ал Пачино кој се глуми себеси во филмот на Сандлер доби најлоша награда за споредна улога.
XS
SM
MD
LG