Достапни линкови

Наместо химната на Казахстан пародија од Борат


од филмот Борат
Организаторите на Меѓунароното првенство во стрелање во Кувајт се извинија, бидејќи на церемонијата за доделување медали наместо химната на Казахстан пуштиле снимка од филмот Борат на Саша Барон Коен. Тренерот на победничката Марија Дмитриенко изјави дека организаторите наместо химната по грешка од интернет ја симнале нејзината пародија од филмот Борат кој е забранет во Казахстан.
XS
SM
MD
LG