Достапни линкови

На Тимошенко и треба болничка нега


Постер на Јулија Тимошенко закачен на ѕид на затворот каде што ја издржува казната
Украински доктори признаа дека на затворената поранешна премиерка Јулија Тимошенко и е потребна болничка нега. Тимошенко отслужува казна затвор од седум години поради злоупотреба на функцијата. Таа ги обвини затворските доктори дека не и даваат соодветен третман и побара да ја прегледаат странски доктори. Владата наименува тим домашни доктори кои потврдија дека Тимошенко има хронични болки кои треба да се третираат во болница.
XS
SM
MD
LG