Достапни линкови

Бегство од затвор во Киркук


Kirkuk
Деветнаесет опасни затвореници избегале од привремениот затвор во Киркук низ отвор за вентилација.
Меѓу нив имало и луѓе поврзани со Ал Каеда.
Полицијата се распоредила околу градот во обид да ги пронајде избеганите затвореници.
XS
SM
MD
LG