Достапни линкови

Унапредување на воената соработка меѓу Македонија и Србија


Горанчо Котески
Началниците на генералштабовите на амиите на Македонија и на Србија Горанчо Котески и Љубиша Диковиќ денеска во Белград постигнаа договор во наредниот период да биде унапредена воената соработка меѓу двете земји. Притоа двајцата началници ја нагласиле важноста на регионалната соработка во зачувувањето на мирот.
XS
SM
MD
LG