Достапни линкови

Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 23. седница


Пратениците во рамките на 23. седница, која продолжува денеска во 11 часот, треба да расправаат за измените на Законот за минимална плата, дополнувањата на Законот за работни односи, измените на Законот за пензиско и инвалидско осигурување, како и измените и дополнувањата на Законот за вработување и осигурување во случај на невработеност, поднесени од опозицијата Собранието на Република Македонија вчера не го прифати Предлогот за дополнување на Законот за административни такси, исто така поднесен од опозицијата.
XS
SM
MD
LG