Достапни линкови

Продолжува посетата на владината делегација на Индија


Владината делегација во текот на денешниот ден ќе одржи презентација на инвестициските можности на Македонија пред заинтересираните индиски компании во Бомбај. Владината делегација предводена од премиерот Никола Груевски вчера инвестициските можности ги презентираше на бизнис форум во индискиот град Пуне на кој присуствуваа претставници на повеќе глобални компании од автомобилската индустрија во Индија.
XS
SM
MD
LG