Достапни линкови

Попоски - Охридскиот договор успешен модел за мир


Министерот за надворешни работи Никола Попоски на покана од Институтот за политички студии во Паирз ќе одржи предавање на тема „Спогодби за мир“.
Акцентот ќе бил ставен врз Охридскиот рамковен договор - како успешен модел за надминување на меѓуетнички конфликти и политички критериум за евроатлантската интеграција на Република Македонија.
XS
SM
MD
LG