Достапни линкови

Узбекистан го прекина емитувањето на турските серии


Три узбекистански државни телевизиски канали го прекинаа емитувањето на турските серии со образложение дека биле несоодветни, односно содржеле сцени кои не биле во согласност со менталитетот на узбекистанскиот народ. Сериите биле прекинати без претходна најава.
XS
SM
MD
LG