Достапни линкови

Балканските премиери на состанок во Бања Лука


Ukraine -- Flood, 2008
Премиерите на дел од балканските држави на состанок во Бања Лука ќе разговараат за справување со можноста од поплави во наредниот период во регионов. На состанокот ќе присуствуваат премиерите не Република Српска, Црна Гора, Србија, претставниците на Босна и Херцеговина и Хрватска. Најавено е дека ќе се разговара и за мерките кои државите ќе треба да ги преземат за да се справат со последиците од можните поплави.
XS
SM
MD
LG