Достапни линкови

Повторно протести на аеродромот во Франкфурт


Германскиот синдикат ГДФ ги повика неговите членови да го поддржат утрешниот протест на аеродромот во Франкфурт, кој е еден од трите најфеквентни во Европа. Контролорите на летање на аеродромот штрајкуваат за поголеми примања, скратување на работно време и дополнителни приходи, поради поголемите работни обврски со отворањето на четвртата писта на франкфуртскиот аеродром.
XS
SM
MD
LG