Достапни линкови

Панета бара натамошна истрага за маринците


Леон Панета
Американскиот секретар за одбарана Леон Панета побара од командата на Маринскиот корпус да ја преиспита одлуката да не покрене дисциплинска постапка против снајперисти на тој род на американската војска кои позирале на една фотографија со знак кој потсетува на нацистички симбол. Панета се заложи командата да преземе соодветна акција, бидејќи расистичките симболи немаат место во американската војска.
XS
SM
MD
LG