Достапни линкови

Се повеќе земји ги повлекуваат своите амбасадори од Сирија


Американската амбасада во Сирија по немирите во земјата
Членките на Заливскиот совет за соработка соопштија дека ќе ги повлечат своите амбасадори од Сирија, поради немирите кои и натаму продолжуваат во земјата. Во соопштението, шесте нации на советот го осудуваат крвопролевањето на сирискиот народ.
Италија, Франција и Шпанија исто така објавија дека ќе ги отповикаат нивните амбасадори од Сирија.
XS
SM
MD
LG