Достапни линкови

Форум за ефикасно искористување на фондовите на ЕУ


британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон
Вицепрмиерката за европски прашања Теута Арифи и британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон денеска во Скопје ќе го отворат британско македонскиот форум насловен „Градење на стратешки партнерства за ефикасно искористување на фондовите на ЕУ“. Учесници на форумот се претставници од институции од Република Македонија надлежни за ЕУ програмите, како и компании од Македонија заинтересирани за сорабока со британските фирми.
XS
SM
MD
LG