Достапни линкови

Шефот на Арапската лига бара да запре насилството во Сирија


Шефот на Арапската лига Набил ал Араби
Шефот на Арапската лига Набил ал Араби ја повика сириската влада да запре со натамошните акти на насилство против беспомошните цивили. Набљудувачите на Арпаската лига во Сирија за прв пат неделава продолжија со ниовната работа, која според нив е сериозна и професионална и покрај многу тешките услови.
XS
SM
MD
LG