Достапни линкови

Копенхаген- состанок на министрите за внатрешни работи и за правда на ЕУ


Министрите за внатрешни работи и за правда Гордана Јанкуловска и Блерим Беџети ќе учествуваат на Неформалниот состанок на министрите за правда и внатрешни работи во Копенхаген, Данска. На состанокот кој се одржува во рамки на данското претседателство со Европската унија, ќе се дебатира за миграциските прашања, прашања од областа на кривичното право на ЕУ, како и за прашања од областа на легислативните предлози во врска со борбата против тероризмот.
XS
SM
MD
LG