Достапни линкови

Состанок на Евроатланскиот партнерски Воен комитет


Денеска во командата на НАТО во Брисел ќе се одржува состанокот на Евроатланскиот партнерски Воен комитет во сесија на началници на генералштабови. На средбата ќе присуствува и делегација на Армијата на Република Македонија предводена од началникот на Генералштабот генерал-мајор Горанчо Котески.
XS
SM
MD
LG