Достапни линкови

Претседателот Иванов во посета на НБРМ


Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети Народната банка на Македонија каде ќе оствари средба со гувернерот Димитар Богов. Иванов ќе биде информиран за најбитните моменти за макроекономската состојба, како и за економските и финансиските движења во домашната и глобалната економија, должничката криза и импликациите на кризата врз македонската економија.
XS
SM
MD
LG