Достапни линкови

Сушата во Аргентина ја загрозува исхраната во светот


Аргентинските земјоделци изразија загриженост поради долготрајната суша што им се заканува на приносите на пченка и соја. Федерацијата на земјоделци денеска ќе одржува состаноци во најтешко погодените подрачја во Аргентина за да побара од владата вонредна финансиска помош .
XS
SM
MD
LG