Достапни линкови

Унгарскиот парламент денеска се изјаснува по низа спорни закони


Унгарскиот Парламент треба да се изјасни по низа спорни закони, чии одредби беа критикувани од Европската комисија,Европската централна банка и од Меѓународниот монетарен фонд. Меѓу нив се и законот за централната банка, за религијата и за должината на парламентарните расправи.
XS
SM
MD
LG