Достапни линкови

Трансанадолиски гасовод меѓу Турција и Азербејџан


Илустрација.
Турција и Азербејџан утре ќе потпишат меморандум за разбирање за изградба на трансанадолиски гасовод. Гасоводот ќе испорачува природен гас за Турција и за европските земји. Двете земји планираат изградбата на гасоводот да започне што е можно побрзо.
XS
SM
MD
LG