Достапни линкови

Почна изградбата на нови објекти од студентскиот дом Стив Наумов


Почна изградбата на новиот студентски дом „Стив Наумов“. Ќе се гради комплекс нови објекти за сместување на 204 студенти на површина од 1.895 метри квадратни. Вкупната инвестиција за објектот, во вредност од 75 милиони денари, е обезбедена од буџетот. Предвидено е изградбата на новите објекти целосно да биде завршена во период од осум месеци.
XS
SM
MD
LG