Достапни линкови

Генерален штрајк на јавниот сектор во Белгија


Вработените во јавниот сектор во Белгија денеска ќе стапат во генерален штрајк. Нивното излегување на улица е предизвикано од реформите на пензискиот систем, кои се разгледуваат во Парламентот во рамки на програмата за намалување на државните расходи и дефицити.
XS
SM
MD
LG