Достапни линкови

Груевски - Бришач и Калдрма, доказ за неселективна борба со корупцијата


Премиерот Никола Груевски.
Акциите „Бришач“ и „Калдрма“ се потврда за неселективна и цврста борба против криминалот и корупцијата на Владата и Министерството за внатрешни работи, изјави премиерот Никола Груевски.

Тој рече дека секаде каде што ќе се обезбедат докази независно на етничка, национална или верска припадност ќе се делува подеднакво.

„Во овие две акции имаше и Македонци и Албанци, имаше и од сите други националности. Така што секаде каде што ќе се обезбедат докази ќе се продолжи со цврста и непоколеблива борба против криминалот и корупцијата“, рече Груевски.
XS
SM
MD
LG