Достапни линкови

Саем на трудот во Штип


Илустрација
Министерството за локална самоуправа и општините од Источниот регион во Македонија, организираат прв Саем на трудот, што денеска ќе биде отворен во Безистенот во Штип.
Саемот ќе се одржува денеска и утре и ќе биде можност за средби на претставници на бизнис-заедницата и граѓаните заинтересирани за вработување, преквалификација и доедукација.
Ќе учествуваат над 40 фирми кои ќе информираат за своите планови за вработување и за профилот на кадар што им е потребен.
XS
SM
MD
LG