Достапни линкови

Ќе поскапи ли радио дифузната такса?


Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи расправатa по измените на Законот за радиодифузна дејност.
По завршувањето на оваа точка, пратениците ќе ги разгледаат предложените измени на Законот за електронските комуникации и дополнувањата на Законот за лична карта.
На дневен ред е и Предлог-законот за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2012 година во прво читање, поднесен од пратеници од опозицијата.
.
XS
SM
MD
LG