Достапни линкови

Пратениците пушеле, собраниското бифе затворено


Државниот пазарен инспекторат го затвори бифето во Собранието на Република Македонија.
Инспекторатот денеска ја реализира забраната за работа од 15 дена, откако инспекторите при контрола утврдија дека се прекршува Законот за заштита од пушење.
Контролата е извршена на 24-ти овој месец.
XS
SM
MD
LG