Достапни линкови

Во Градско состанок на министрите за земјоделство од регионот


На состанокот ќе се разговара за иднината на регионалната соработка и за реформите кои треба да се направат во секторот земјоделство и во руралниот развој во процесот на приближување на регионот и на Југоисточна Европа кон Европската Унија. Учесниците на состанокот ќе разменат искуства и за реформите на Заедничката земјоделска политика на ЕУ за периодот 2014-2020 и за иднината на предпристапната помош за земјоделството.
XS
SM
MD
LG