Достапни линкови

Разголени украинки во протест против експлоатацијата


Четири разголени феминистки од Украина го запреа сообраќајот во Цирих во протест против експлоатацијата и трговијата на луѓе. Станува збор за членки на украинското движење Фемен кои во центарот на Цирих носеа етикети ,,5,99 долари, направено во Украина,, и извикуваа ,,Жените не се стока,,. Повеќе од проститутките во Швајцарија доаѓаат од источноевропските и латиноамериканските земји.
XS
SM
MD
LG