Достапни линкови

Седница на Собранието на Македонија


Собранието на Македонија денеска ќе ја одржи 13 седница на чиј дневен ред е Предлог одлуката за испраќање на припадници на Армијата на Македонија за учество во мировна операција во Авганистан во состав на Меѓународните сили за безбедносна поддршка на Авганистан ИСАФ. Пратениците, меѓу другото, ќе ги разгледаат и предлог одлуките за избор на претседател, потпретседател и членови на Државната изборна комисија.
XS
SM
MD
LG