Достапни линкови

Јанкулоска задоволна од првите 100 дена во својот ресор


Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска.
Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска е задоволна од она што инстутуцијата со која раководи го постигнала во изминатите 100 дена од формирањето на Владата, кои, како што рече, се континуитет во реформите за приближување на полицијата кон граѓаните, во создавањето на модерна и европска полиција и континуитет во бескомпромисната борба против корупцијата и криминалот.
За успешната работа, како што рече, сведочат бројни средби со претставници на меѓународните организации, договорените соработки и одржувањето на Министерски форуми.
XS
SM
MD
LG