Достапни линкови

Стружанец заработи најмногу во 2010


Најголемата заработувачка минатата година изнесува 148.810.733 денари и е пријавена од жител од Струга кој се занимава со менаџирање. По него, како што информираа на прес-конференција во Управата за јавни приходи следи жител од Скопје со 141.612.219 денари,а во првите десет покрај скопјани има и еден тетовец со пријавен приход од 58.952.994 денари.
Најголемите приходи граѓаните ги остварувариле од капитална добивка, освен жителот од Струга кој го оствари најголемиот годишен бруто приход.
XS
SM
MD
LG