Достапни линкови

Италија ја зафатија силни дождови кои предизвикаа поплави во Рим , при што еден постар човек се удавил во подрумот во својата куќа. Новиснките агенции јавуваат метроата се затворени, и дека градскиот сообраќај е закочен. Дел од училиштата се затворени поради поплавите.
XS
SM
MD
LG